Read-Only mode for Pro2?

Discussions about ideaMaker and other printing software.
JoeKellyATI
Posts: 5
Joined: Fri Jun 29, 2018 8:45 pm

Read-Only mode for Pro2?

Postby JoeKellyATI » Fri Jun 29, 2018 8:49 pm

Hello all,

We just bought the Raise3D Pro2 printer, and we're loving it! I really like the remote connection! However, we found that if someone is looking at the printer via the remote connection, nobody else can look at it. It throws an error saying that the printer has exceeded the maximum amount of connections allowed.

This makes sense. You don't want people to be editing the same property and have the printer be confused. My question is (and, this might be a feature request), is there a way to have a read-only view of the settings and/or webcam?

Thanks,
Joe

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 5909
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby Vicky@Raise3D » Mon Jul 02, 2018 5:22 am

The Read-only Mode you request, will only allow still only one main account to control but several other accounts to view at the same time, but not able to control the printer, right?

JoeKellyATI
Posts: 5
Joined: Fri Jun 29, 2018 8:45 pm

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby JoeKellyATI » Mon Jul 02, 2018 2:43 pm

Vicky@Raise3D wrote:The Read-only Mode you request, will only allow still only one main account to control but several other accounts to view at the same time, but not able to control the printer, right?


That's correct. So far, we haven't had a need to adjust settings remotely, so a "read-only" mode would be very helpful so that multiple team members can see what's printing at the same time, remotely.

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 5909
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby Vicky@Raise3D » Tue Jul 03, 2018 12:47 am

Notes taken.

User avatar
Jiter
Posts: 26
Joined: Mon Jul 02, 2018 6:14 am
Location: Germany

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby Jiter » Tue Jul 03, 2018 6:19 am

Upvote for this! ^
Cheers, David
If you can dream it, you can print it! :lol:

pjyarnall
Posts: 54
Joined: Fri Jun 22, 2018 9:29 pm
Location: Canandaigua, NY

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby pjyarnall » Sun Jul 08, 2018 7:38 pm

Up vote here as well.
Pro 2

Faiz
Posts: 1
Joined: Mon Feb 10, 2020 9:51 am

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby Faiz » Mon Feb 10, 2020 10:02 am

Hai, we just bought pro2 plus. So we would like to know whether this issue have been solved? My team are facing this issue.

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 5909
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: Read-Only mode for Pro2?

Postby Vicky@Raise3D » Tue Feb 11, 2020 1:49 am

ideaMaker doesn't have a read-only mode yet. You can try RaiseCloud, it have different levels of user authority you can set for different team member to control and monitor the printer. (https://cloud.raise3d.com/raise3d.html)


Return to “Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests