Search found 6 matches

by Steadipanda
Sat Oct 19, 2019 7:25 pm
Forum: Software
Topic: fan on for shells and fan off for infill?
Replies: 0
Views: 44

fan on for shells and fan off for infill?

Hi, im printing alloy 910 (from raise3d open filament program) what I've noticed is that the edge warps up cuz the fan is off. (wall at angle, something like 30 degrees. gets worse if its 60 degrees). but if i set the fan on constantly then its the whole print will warp off the bed. so is there an o...
by Steadipanda
Fri Jun 14, 2019 10:18 pm
Forum: Pro2 Series
Topic: Bed leveling?
Replies: 5
Views: 929

Bed leveling?

Hey I just realized after 1 year use of my pro2 that my bed is no longer level... (and i've moved my printer to a new location) I've designed a little gauge holder to help myself adjusting but what I found was that 1. the platform center has a bulge, and underneath has no set screws for adjustments....
by Steadipanda
Tue May 21, 2019 3:15 am
Forum: Pro2 Series
Topic: Motor Clicking ?
Replies: 6
Views: 519

Re: Motor Clicking ?

yeah. tried to tweak temp around. but again, this is not raise3d branded PVA. it is Evolvo3D by DOW.... which advertised to be the best PVA out there. but its total junk to me before I figure out how to print it.
by Steadipanda
Sat May 18, 2019 3:48 pm
Forum: Pro2 Series
Topic: Motor Clicking ?
Replies: 6
Views: 519

Re: Motor Clicking ?

Yeah I did some tests on the default setting. basically the PVA layers aren't sticking to one another.....thats the main issue. Also the OEM brass nozzle that came with the printer causes a lot of clogs with PVA, so I've swapped it out to a 0.6mm Ruby nozzle. now its totally fine pushing the filamen...
by Steadipanda
Thu May 16, 2019 11:49 pm
Forum: Pro2 Series
Topic: Motor Clicking ?
Replies: 6
Views: 519

Re: Motor Clicking ?

solved. PVA flow rate 85%........ but now layer don't bond to each other...
by Steadipanda
Thu May 16, 2019 10:49 pm
Forum: Pro2 Series
Topic: Motor Clicking ?
Replies: 6
Views: 519

Motor Clicking ?

HI ALL new to forum here. I have a problem with my right extruder when using PVA (evolvo 3d from DOW), or Sac 1060 (support material for nylon from taulman). a few hours into the print when the right extruder starts to play, it seems needed to load a lot of PVA before it actually can start to extrud...

Go to advanced search