Sparse Infill

Share your successful printing settings with others here. If you have any question about the parameters or printing skills of some filament, please find here.
camillo69
Posts: 2
Joined: Sun May 06, 2018 8:36 am

Sparse Infill

Postby camillo69 » Sun May 06, 2018 8:46 am

Can I find a setting where I can sparse the infill? Like the "print infill every two layers" option in simplify3d? Or is there a equivalent option in ideamaker?

Thank you

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 3943
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: Sparse Infill

Postby Vicky@Raise3D » Mon May 07, 2018 8:02 am

Is it the same as the one mentioned in the following post?
viewtopic.php?f=3&t=4154&p=24158#p24158

camillo69
Posts: 2
Joined: Sun May 06, 2018 8:36 am

Re: Sparse Infill

Postby camillo69 » Mon May 28, 2018 9:35 pm

Yes. Thank you. Hope you will include this feature in the next version. Also maybe the possibility to read out the infill gaps - I mean the distance which the first layer sitting on top of the infill has to bridge in the air... (see CURA)


Return to “Printing Settings”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests