Feature Request #3 Imperial Units in ideamaker

Raise3D is always hearing. If you have a feature requested related to our product, or if you have new ideas that need attention from the community, please post here.
Insomnia
Posts: 17
Joined: Sat Aug 18, 2018 6:30 pm

Feature Request #3 Imperial Units in ideamaker

Postby Insomnia » Tue Sep 11, 2018 3:33 pm

I design most of my items in Inches. On projects that involve 2 or more .stl files that require assembly in Ideamaker for dual extruder printing, it's really becoming a pain to have to convert dimensions in order to get them lined up properly .

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 4138
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: Feature Request #3 Imperial Units in ideamaker

Postby Vicky@Raise3D » Thu Sep 13, 2018 9:48 pm

Noted. And it actually it is already in our developing list.
The team is working on it.

DeX
Posts: 96
Joined: Fri Apr 21, 2017 6:56 am

Re: Feature Request #3 Imperial Units in ideamaker

Postby DeX » Fri Sep 14, 2018 10:48 pm

inches is not a normal human measure units ! only mm! :)


Return to “Feature requests, ideas, wishes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests