ISSUE: Board Error: No cheksum with linenumber

Topics around mechanical design, controller and electronics. Mods & hacks welcome.
harsh182
Posts: 7
Joined: Tue Jan 30, 2018 5:08 pm

ISSUE: Board Error: No cheksum with linenumber

Postby harsh182 » Sun Apr 08, 2018 8:27 pm

The print got stuck. and showed the following error (attached file).

I restarted the printer and tried to recover the print. getting the same error once the nozzle and bed temp are set.


What should I do? Can I somehow recover this print? or should I restart it?
Attachments
WhatsApp Image 2018-04-09 at 1.46.31 AM.jpeg

harsh182
Posts: 7
Joined: Tue Jan 30, 2018 5:08 pm

Re: ISSUE: Board Error: No cheksum with linenumber

Postby harsh182 » Sun Apr 08, 2018 9:12 pm

I think I have partially copied the gcode.

because the screen displays estimated time and filament used as 0.

could that be it?
Attachments
WhatsApp Image 2018-04-09 at 2.15.55 AM.jpeg

User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 3605
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: ISSUE: Board Error: No cheksum with linenumber

Postby Vicky@Raise3D » Fri Apr 13, 2018 11:20 am

May I ask which version of touchscreen firmware you are using?
And may I ask your gcode and data files for test?


Return to “Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests