Simplify 3D - Pro2 not listed

Discussions about ideaMaker and other printing software.
bizzito
Posts: 3
Joined: Sun Jun 10, 2018 1:05 pm

Simplify 3D - Pro2 not listed

Postby bizzito » Mon Jun 11, 2018 12:22 pm

Hello,

Does somebody with Raise3d Pro2 printer is using Simplify 3D?

Simplify 3D's site says that it is compatible, but Pro2 is not listed in the configuration manager. Only N models are listed.

Thanks,
Ivaylo

User avatar
Korni
Posts: 189
Joined: Wed Apr 11, 2018 8:11 am

Re: Simplify 3D - Pro2 not listed

Postby Korni » Sun Jun 17, 2018 5:50 am

Have Fun ?!
Attachments
Raise3D_Pro2_Plus.fff.zip
(3.28 KiB) Downloaded 66 times
Pro2+ Image

bizzito
Posts: 3
Joined: Sun Jun 10, 2018 1:05 pm

Re: Simplify 3D - Pro2 not listed

Postby bizzito » Sun Jun 17, 2018 7:53 am

Thank you! Is this made from you? Mine is not the plus model, but I think it should be okay too. Do you have any problems with switching between the nozzles?
I think S3D have to work on full profile and include it in the dropdown menu. I opened a case and I hope I will receive an answer and discuss it soon.

Thanks again!

User avatar
Korni
Posts: 189
Joined: Wed Apr 11, 2018 8:11 am

Re: Simplify 3D - Pro2 not listed

Postby Korni » Sun Jun 17, 2018 9:25 am

I do not have Raise3D Pro2 + yet, the profile has been sent to me via email with S3D.
Pro2+ Image


Return to “Software”

Who is online

Users browsing this forum: sepp974 and 4 guests