Page 1 of 1

Is there a way to send G-code manually in ideamaker

Posted: Mon Jan 15, 2018 8:58 pm
by lorenolepi
Is there any way to send g-code manually to the printer in ideamaker? Something like "g1 z235" so I could move the bed down without having to do it in 10mm increments via the touch screen?

Re: Is there a way to send G-code manually in ideamaker

Posted: Tue Jan 16, 2018 6:38 am
by Vicky@Raise3D
Currently no, it is under developing now.

Re: Is there a way to send G-code manually in ideamaker

Posted: Tue Jan 16, 2018 10:03 am
by firesped
you can create a print file that contains a single gcode line and save it to the printer.