Cura settings for Pro Plus 2

Discussions about ideaMaker and other printing software.
Shelton
Posts: 330
Joined: Thu Jul 12, 2018 8:34 pm

Cura settings for Pro Plus 2

Postby Shelton » Mon Oct 08, 2018 10:55 am

Anybody know how to set up last Cura software to work with Raise Pro Plus 2? HELP!

KS_Husker
Posts: 105
Joined: Thu Apr 26, 2018 2:32 am

Re: Cura settings for Pro Plus 2

Postby KS_Husker » Wed Oct 17, 2018 12:56 am

I'm sure it will, I used it a few months ago with a different printer and it is amazing. I loved it.
It takes some getting used to because there are so many parameters to adjust, but once you get it down it's great.

They have some really nice features that I hope Ideamaker adopts soon.

I'll be trying it out soon. They may even have profiles for this printer. I haven't looked yet though.

I do really like Ideamaker as well though. It is simpler, but it does work very well and produces some amazing prints.
It just doesn't have some of the higher tech features of the new Cura. If it did, I would like it best of all. I think Cura is way better than Simplify3d now, and that's a pretty pricey piece of software.

User avatar
Korni
Posts: 263
Joined: Wed Apr 11, 2018 8:11 am

Re: Cura settings for Pro Plus 2

Postby Korni » Fri Nov 16, 2018 5:49 pm

Anybody have a Cura 3.6 Pro2 + Profile?
Pro2+ Image

Shelton
Posts: 330
Joined: Thu Jul 12, 2018 8:34 pm

Re: Cura settings for Pro Plus 2

Postby Shelton » Fri Nov 16, 2018 5:52 pm

Good question...


Return to “Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests