ideaMaker Duplicate

Discussions about ideaMaker and other printing software.
User avatar
Noren
Posts: 99
Joined: Sat Nov 26, 2016 12:54 am
Location: Borås, Sweden
Contact:

Re: ideaMaker Duplicate

Postby Noren » Fri Feb 10, 2017 10:59 am

Yes. In short. option-drag makes a duplicate that you can drag in any direction.
Option-shift-drag makes a duplicate that you only can drag in straight lines.

3d4you
Posts: 18
Joined: Sat Jan 14, 2017 6:08 pm

Re: ideaMaker Duplicate

Postby 3d4you » Mon May 08, 2017 7:39 pm

Hi Vicky,

I see you implemented to user-define the max duplicate limit in Version 2.5 Just want to say Thanks!

Online
User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 1988
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: ideaMaker Duplicate

Postby Vicky@Raise3D » Tue May 09, 2017 5:49 am

You are welcome!
We are always eager to know what users need, what does help users to achieve better printing result.

Joachim
Posts: 2
Joined: Thu Mar 23, 2017 12:36 pm

Re: ideaMaker Duplicate

Postby Joachim » Thu May 11, 2017 8:54 pm

Good evening,
here could be the right place for my question (I hope so anyway).

I would like to automatically duplicate a model into as many parts as possible to fit the bed sizes. Is this possible ?

Thank you in advance.

Regards.

Joachim

Online
User avatar
Vicky@Raise3D
Posts: 1988
Joined: Fri Mar 25, 2016 3:54 am

Re: ideaMaker Duplicate

Postby Vicky@Raise3D » Fri May 12, 2017 6:07 am

Sorry, currently no. You may need to duplicate several time to check whether it fit and may need to adjust the models which are beyond limit printing size to empty space.


Return to “Printing Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests