2kg spools want fit....

Shelton
Posts: 277
Joined: Thu Jul 12, 2018 8:34 pm

2kg spools want fit....

Postby Shelton » Thu Nov 08, 2018 1:20 pm

Why I can't use 2 kg spools? Is bad design. You can't to close side doors even and filament spool axle is too short... Pro Plus user do you have some solution for this? I don't understand it how the machine with 60 cm Z axis can't work with bigger spools!!!

zemlin
Posts: 372
Joined: Sat Oct 21, 2017 2:02 pm

Re: 2kg spools want fit....

Postby zemlin » Thu Nov 08, 2018 1:39 pm


Shelton
Posts: 277
Joined: Thu Jul 12, 2018 8:34 pm

Re: 2kg spools want fit....

Postby Shelton » Thu Nov 08, 2018 1:45 pm

Thank you!

EldRick
Posts: 345
Joined: Thu Jun 22, 2017 5:55 am

Re: 2kg spools want fit....

Postby EldRick » Fri Nov 09, 2018 6:08 pm

A lot of US-made ONE-kg spools don't fit in the N2.


Return to “Pro2 Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest